Despre societate

            BALTUR SIB este liderul unui grup de companii care au acelasi proprietar si care indeplineste si calitatea de antreprenor general in pregatirea si adjudecarea unor lucrari. In cadrul grupului functioneaza alte doua societati si anume EUROCONFORT SRL si SIMSIB SRL, care executa efectiv lucrarile adjudecate si care au personalul necesar specializat pe meserii de executie.

Obiectul de activitate al firmei este structurat astfel:

            •    elaborarea de studii de fezabilitate si proiecte tehnice pentru centrale si instalatii termice;
            •    proiectarea si executia instalatiilor de utilizare a gazelor naturale si biogaz, presiune medie, redusa si joasa;
            •    importul si comercializarea echipamentelor termice, de ventilatie si aer conditionat;
            •    lucrari de montaj si instalatii, automatizari, inclusiv retele de apa potabila si canalizare, statii de epurare;
            •    panouri solare si fotovoltaice;
            •    puneri in functiune si service in garantie si post garantie; reparatii curente si capitale.

        BALTUR SIB ofera partenerilor de afaceri si clientilor sai o gama foarte variata de echipamente termice, avand furnizori stabili si puternici. Importam din Italia toata gama de cazane de incalzire, din otel sau fonta, cu doua sau trei drumuri de fum, in condensatie, cazane de abur de joasa, medie si inalta presiune, cazane cu functionare pe combustibil solid (lemne, peleti, carbune, biomasa), motoare termice si turbine in cogenerare, chillere si centrale de tratarea aerului etc.

        Arzatoarele oferite de BALTUR SIB sunt complet automatizate, cu Nox redus, cu functionare pe gaze naturale, CLU, motorina, mixte, butan, emulsie, acoperind intreaga gama de putere.

Realizam centrale termice la cheie, oferind toate echipamentele necesare, dar si lucrarile de montaj si instalatii termice, electrice si de automatizare pe care le realizam cu cei peste 60 de specialisti din societatile grupului (instalatori, sudori autorizati in metal si polietilena, lacatusi si ingineri). In ultimii ani am realizat si realizam in continuare lucrari de modernizare a cazanelor de apa fierbinte (CAF) cu puteri de 25; 50 si 100 Gcal/h. Oferim arzatoare industriale cu Nox redus cu puteri pana la 45 MW/h.

        Am obtinut certificatele ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001. Detinem autorizatii ISCIR pentru montaj, instalare, puneri in functiune, service si activitatea de reparatii: PTA1-2010, PTC1-2010, PTC4-2010, PTC9-2010, PTC10-2010, PTC11-2010, autorizatii ANRE pentru proiectarea si executia instalatiilor de utilizare a gazelor naturale si biogaz, dar si autorizari in domeniul PSI pentru:

●     proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;
●     proiectarea sistemelor si instalatiilor de limitare si stingerea incendiilor;
●     proiectarea sistemelor si instalatiilor de ventilare pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti cu exceptia celor de tip natural-organizat;
●     instalarea si intretinerea sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor cu exceptia celor care contin anumite gaze fluorurate cu efect de sera.

Dispunem  de  personal  tehnic  de  specialitate  autorizat  si  instruit  anual  la producatorii italieni ai caror reprezentanti si distribuitori suntem in Romania (Baltur SpA , I.VAR Industry SRL, SILE SpA. Avem dotare tehnica adecvata, cuprinzand utilaje, scule, aparate specifice cat si autoutilitare care permit interventii prompte indiferent de distanta pana la clientul final.

Oferim din stoc piese de schimb si componente din depozitul propriu din Sibiu pentru intreaga gama de echipamente livrate. Efectuam revizii tehnice periodice conform instructiunilor producatorului pentru asigurarea unei durate corespunzatoare de functionare in parametrii si in conditii de siguranta, reparatii curente si reparatii capitale.

        BALTUR SIB isi structureaza activitatea pe o permanenta adaptare a tehnologiei la solicitarile beneficiarilor, un management competitiv si eficient, un excelent raport calitate/ pret. Punem accent deosebit pe dorinta si capacitatea companiei de a oferi calitatea ca semn distinct, iar pregatirea profesionala a specialistilor sai este o componenta esentiala a firmei BALTUR SIB.


 Nu ezitati sa ne contactati!                                                                                                                                                                                                                                            Echipa Baltur Sib